Medium Tristan


Hij staat bekend als één van de meest ervaren en veelzijdige paragnosten van Europa. Al vanaf zijn vijftiende deelt hij zijn spirituele gaven met de wereld. Medium Tristan heeft zijn betrouwbaarheid al ontelbare keren kunnen bewijzen en kan daarom ook voor u uw toekomst voorspellen op het gebied van liefde, financiën en gezondheid. Medium Tristan heeft voor deze website een selectie gemaakt met de beste paragnosten, mediums en helderzienden zodat ook uw levensvragen kunnen worden beantwoord en uw levenspad weer een heldere invulling kan krijgen.

Facebook   Facebook

MEDIUM TRISTAN SMS DIENST

Via de Paragnosten.tv 7373 SMS-dienst ontvangt u binnen 12 uur antwoord op een kort gestelde levensvraag door één van onze ervaren mediums die u een integere en vertrouwensvolle manier antwoord geeft, waarbij uw privacy gewaarborgd is. U belt niet naar een 0900-nummer, hebt geen abonnement nodig en krijgt via de Paragnosten.tv SMS-Chat antwoord op een door u kort gestelde vraag.

Vanaf 18 jaar en met uitzondering van gezondheid en seksueel getinte vragen staat Paragnosten.tv 7373 SMS-dienst 7 dagen per week tot uw dienst en het enige wat u doet is uw vraag tikken en via uw telefoon verzenden.

Uw vraag verzendt u als volgt; Verzend Paragnosten.tv naar 7373 met uw korte vraag in HOOFDLETTERS met uiteraard spaties tussen de woorden en met maximaal 12 uur, z.m.e., ontvangt u van één van onze Paragnosten.tv consulenten antwoord op de door u gestelde vraag, waarbij de Nederlandse Paragnosten.tv klanten maximaal retour twee berichten ontvangen.

Hoe gaat u naar de Paragnosten.tv SMS-Chatdienst bellen?

Uit Nederland SMSt u naar 7373 (€ 1,75 per SMS-Chat. (Antwoord max. 2 berichten) In het kort NL Klanten; SMS MT (spatie) het boxnummer (spatie) gevolgd door uw korte levensvraag, naar 7373

Voorbeelden van SMS-Chatten SMS MT 02 Slaag ik voor mijn examen? Carla 03-07-56 : naar7373 SMS MT 02 Lukt de sollicitatie? Boukje (07-10-82) receptioniste : naar7373

Belangrijk; Paragnosten.tv is ACM geregistreerd onder nummer 20123849 en verplicht zich met haar SMS-Chatdienst te houden aan de Nederlandse gedragscode voor SMS-Chat Dienstverlening. Is uw SMS-diensten geblokkeerd, dan kan deze niet door Paragnosten.tv SMS-Chat beantwoord worden. Een afspraak voor een telefonisch consult of foto reading zijn enkel te maken via onze websites van http://www.mediumtristan.nl

Op onze shortcode is de SMS gedragscode van toepassing. U kunt deze vinden op: www.smsgedragscode.nl

Begin uw SMS met PARAGNOSTEN.TV (spatie) het boxnummer (spatie) en vervolgens uw vraag. Stel een duidelijke vraag met uw naam en leeftijd. Binnen 12 uur ontvangt u van de desbetreffende consulent een antwoord. Mocht een consulent niet aanwezig zijn dan beantwoord de consulent de SMS zodra deze online is.