Medium Javier Tristan


Medium Tristan mag zich al jaren tot een van de beste mediums van Nederland, Belgie rekenen. Als topmedium/ topparagnost behoort medium Tristan tot de best geschoolde, getraind en opgeleide mediums/ paragnosten. Medium Tristans werkplek is sober en over de hele wereld. Medium Tristan hoeft niet eens je naam te weten. zo bewijst hij keer op keer zijn krachtige mediamieke gave. Medium Tristan heeft zich met de beste mediums en paragnosten verenigd op deze spirituele lijn. Op deze lijn bent u verzekerd van echte mediums die snel tot de kern komen en zorg dragen dat u weer opgelucht uw pad kan vervolgen en maak vandaag een einde aan uw obstakels met de beste spirituele paralijn van Medium Tristan.

Facebook   Facebook

Algemene voorwaarden

Door het het bellen van onze lijn gaat de beller akkoord met de algemene voorwaarden van www.paragnosten.tv Restitutie van vergoedingen voor geleverde diensten is uitgesloten. Voor de telefoongesprekken wordt betaald. Het betreffende tarief staat bij de telefoonnummers vermeld. Personen jonger dan zestien jaar zijn van het gebruik van deze dienst uitgesloten. Advies wat tijdens een telefoongesprek wordt gegeven is van een geheel vrijblijvende aard. Voor de persoonlijke coaching is www.paragnosten.tv niet verantwoordelijk. Conversaties kunnen worden geregistreerd en bij onregelmatigheden worden geraadpleegd.

www.paragnosten.tv is geen branchevereniging, maar een dienst en een netwerk voor consulenten. Coaches en zijn verantwoordelijk voor hun eigen uitspraken en deze zijn gebaseerd op een levenservaring en/of opleiding. Al onze telefonische adviseurs zijn professionele mensen, met een ruime levenservaring. www.paragnosten.tv is nooit aansprakelijk voor adviezen die door coaches of consulenten gegeven worden. Alle consulenten en coaches zijn onafhankelijk en zijn niet in dienst van www.paragnosten.tv

www.paragnosten.tv is nooit een vervanging van arts of specialist.