Medium Tristan


Hij staat bekend als één van de meest ervaren en veelzijdige paragnosten van Europa. Al vanaf zijn vijftiende deelt hij zijn spirituele gaven met de wereld. Medium Tristan heeft zijn betrouwbaarheid al ontelbare keren kunnen bewijzen en kan daarom ook voor u uw toekomst voorspellen op het gebied van liefde, financiën en gezondheid. Medium Tristan heeft voor deze website een selectie gemaakt met de beste paragnosten, mediums en helderzienden zodat ook uw levensvragen kunnen worden beantwoord en uw levenspad weer een heldere invulling kan krijgen.

Facebook   Facebook

Algemene voorwaarden

Door het het bellen van onze lijn gaat de beller akkoord met de algemene voorwaarden van www.paragnosten.tv Restitutie van vergoedingen voor geleverde diensten is uitgesloten. Voor de telefoongesprekken wordt betaald. Het betreffende tarief staat bij de telefoonnummers vermeld. Personen jonger dan zestien jaar zijn van het gebruik van deze dienst uitgesloten. Advies wat tijdens een telefoongesprek wordt gegeven is van een geheel vrijblijvende aard. Voor de persoonlijke coaching is www.paragnosten.tv niet verantwoordelijk. Conversaties kunnen worden geregistreerd en bij onregelmatigheden worden geraadpleegd.

www.paragnosten.tv is geen branchevereniging, maar een dienst en een netwerk voor consulenten. Coaches en zijn verantwoordelijk voor hun eigen uitspraken en deze zijn gebaseerd op een levenservaring en/of opleiding. Al onze telefonische adviseurs zijn professionele mensen, met een ruime levenservaring. www.paragnosten.tv is nooit aansprakelijk voor adviezen die door coaches of consulenten gegeven worden. Alle consulenten en coaches zijn onafhankelijk en zijn niet in dienst van www.paragnosten.tv

www.paragnosten.tv is nooit een vervanging van arts of specialist.