Medium Javier Tristan


Medium Tristan mag zich al jaren tot een van de beste mediums van Nederland, Belgie rekenen. Als topmedium/ topparagnost behoort medium Tristan tot de best geschoolde, getraind en opgeleide mediums/ paragnosten. Medium Tristans werkplek is sober en over de hele wereld. Medium Tristan hoeft niet eens je naam te weten. zo bewijst hij keer op keer zijn krachtige mediamieke gave. Medium Tristan heeft zich met de beste mediums en paragnosten verenigd op deze spirituele lijn. Op deze lijn bent u verzekerd van echte mediums die snel tot de kern komen en zorg dragen dat u weer opgelucht uw pad kan vervolgen en maak vandaag een einde aan uw obstakels met de beste spirituele paralijn van Medium Tristan.

Facebook   Facebook

OVER ONS

Bij Medium Tristan staat klant centraal. De consulten zullen altijd persoonlijk op u gericht zijn en nooit op de mediums en paragnosten!

Wij adviseren u voorafgaand aan een consult uw vragen op te schrijven, zodat u precies weet wat u zou willen weten en waarover u een advies wilt ontvangen. Daarnaast is het advies aan u, dat wanneer u een medium of paragnost heeft gesproken, het niet is aan te raden om andere mediums en paragnosten te raadplegen. De energie is veranderlijk en mediums en paragnosten kunnen per ongeluk in de energie van de voorganger terecht komen, waardoor een consult hele andere antwoorden kan opleveren.

Neem alle twijfel weg uit uw leven en krijg de controle terug!

Uit de beste paragnosten, mediums, helderzienden, astrologen, healers, spiritueel adviseurs, liefdescoaches en relatiecoaches heeft medium Tristan een selectie gemaakt. U kunt ze op deze lijn terugvinden. Zij hebben ook allen de juiste opleidingen genoten om u op de meest ideale manier van dienst te kunnen zijn. Van het Arthur Findlay College tot opleidingen bij beroemde mediums. Alle ervaring is in huis en enkel met aantoonbare resultaten worden zij op deze lijn toegelaten. Een aantal van hen zijn bekende tv-paragnosten en tv-mediums.

Wij zijn betrouwbaar en gespecialiseerd in toekomstvoorspellingen, kaartleggen, helderzien, heldervoelen, fotoreading, auralezen, contact met overledenen, numerologie, engelen, coaching, coaching in de liefde, relatiecoaching, astrologie, pendelen, Lenormandkaarten, huizenreiniging en het reinigen van aura's, dierentolken, handlezen en begeleiding van nieuwetijdskinderen. Kortom: Heeft u een vraag over uw leven? Heeft u ondersteuning nodig? Of wellicht een nieuwe richting of doel? Bij Medium Tristan is er altijd iemand die u daarmee kan en graag wil helpen.